top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden. 

Prijzen kunnen op elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op de dag van de boeking, blijft ongewijzigd - ongeacht eventuele prijsstijgingen. 

BOEKEN VAN EEN SESSIE

Uw boeking is pas definitief na schriftelijke bevestiging van Eye Catcher Photography, deze bevestiging ontvangt u na het invullen van een formulier op de contactpagina. 

VERPLAATSEN OF ANNULEREN VAN DE SESSIE

Kan de sessie door omstandigheden niet doorgaan dan kan een nieuwe datum worden ingepland. 

Gelieve dit tijdig door te geven, zo niet dan worden dezelfde kosten als bij annulering in rekening gebracht. 

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 week voor de sessie. 

Indien u later annuleert wordt er 50% in rekening gebracht. Bij het niet opdagen op de sessie wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. 

Deze dient te worden betaald binnen de 4 weken na versturen van de factuur. Zo niet staat de tegenpartij in voor eventuele incasso of gerechtskosten. 

Eye Catcher Photography kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie of locatie of in de studio. 

Het aantal geleverde foto's en het resultaat hiervan kan niet op voorhand worden vastgelegd. Dit hangt af van verschillende factoren. 

Het is niet mogelijk om RAW bestanden en/of onbewerkte foto's te ontvangen en/of bekijken na de reportage. Eye Catcher Photography selecteert de foto's die aan de kwaliteitsnormen voldoen en zal deze zorgvuldig afwerken en afleveren. Het bekomen van alle bestanden is dus ook niet mogelijk. 

Eye Catcher Photography is niet verantwoordelijk voor verlies van uw digitale bestanden. Alle sessies worden opgeslaan in een archief, al is deze ook onderhevig aan eventuele problemen. 

Klanten moeten klachten over de dienstverleving melden binnen de 5 werkdagen na de shoot of aflevering. 

Eye Catcher Photography is niet verantwoordelijk voor schade bij verzending per post. 

BETALING

Bij niet of laattijdige betaling houdt Eye Catcher Photography zich het recht om alle verdere prestaties op te schorten tot volledige betaling van de nog openstaande factuur voldaan is. Bij niet tijdige betaling heeft Eye Catcher Photography het recht om vordering ter incassering aan derden uit handen te geven, de kosten hiervan gaan integraal naar de tegenparij. 

AUTEURSRECHTEN

Het fotografisch werk van Eye Catcher Photography is onderhevig aan auteursrechten: de foto's blijven eigendom van de fotograaf. 

Bij volledige betaling van de sessie koopt de klant het recht om de foto's te printen en te publiceren voor persoonlijke doeleinden. Voor het gebruik van commerciële doeleinden dient hiervoor uitdrukkelijk toestemming gevraagd te worden aan Eye Catcher Photography. De fotograaf dient ten aller tijde te worden vermeld bij toegestaan commercieel gebruik. 

Bij het niet nakomen van bovenstaande punten kunnen er gerechtelijke stappen ondernomen worden waarvan de kost integraal naar de tegenpartij gaat. 

PRIVACY

Eye Catcher Photography zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens openbaar maken of doorgeven aan derden. De klant geeft al dan niet de toestemming tijdens het bevestigen van de sessie om de foto's publiekelijk te delen en/of te gebruiken voor commerciële en/of promotiedoeleinden op internet (Facebook/Instagram) en/of deelname aan wedstrijden. 

Heb je tijdens het boeken van de sessie toestemming gegeven maar wil je hierop terugkomen, dan kan dit door dit schriftelijk te bevestigen tijdens de sessie. 

CADEAUBONNEN 

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar en kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 

Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgiftedatum. Hierna vervalt de waarde. 

Reportages vinden plaats op basis van beschikbaarheid. Neem op tijd contact op om een datum te plannen. 

Bij verlies van cadeaubonnen kan Eye Catcher Photography niet aansprakelijk gesteld worden. 

bottom of page